Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INAUGURACIJA
Povratak na članak

Putin poručio Rusima: 'Sami ćemo odlučivati o sudbini Rusije. Zajedno ćemo pobijediti'

Zadaću da ponovo predvodi zemlju s više od 140 milijuna ljudi nazvao je "svetom".

Komentari 4

RO
romobil
21:10 07.05.2024.

Da se narod pita rata nikad ne bi ni bilo. Ali narod ne odlučuje već vladajuća klika daleko od rovova i umiranja. Deja vu.

VL
DA
darko122
21:38 07.05.2024.

Tko "vi" Rusi, oa u Rusiji ima preko 50 milijuna raznih naroda koji nisu ni slaveni, ni pravoslavci a zauzimaju 50% teritorije Russije, pa zašto se zove Rusija kad nisu svi Rusi i zašto bi Rusi odlučivali sami o njihovim sudbinama.

VL
Avatar Stomugromova3
Stomugromova3
17:20 07.05.2024.

Ako preskocimo Medvedeva i onaj Muppet show 2008 kad ga je Putin gurnuo u prvi plan,a onda nastavio mirne duse vrsiti duznost predsjednika i prljave izbore u periodu 2012-2020,Rusi su ga 2024e unanimno izabrali. Bilo je tu nekim zanemarivih pogresaka,ali obzirom da to da su njegovi dobermani demontirali zadnje ostatke oporbe,bilo je jasno da ce izaci kao pobjednik i mirne duse nastaviti svoj,za ovu planetu apokalipticki put. `danas u Rusiji skoro da i nema disidenata,manje vise svi Rusi su za Putina. On je njihov Bog,car,spasitelj,heroj,borac za pravdu itd. Proces koji je trajao preko 100 godina,ribanje zdravog razuma je taj njihov 'velikan' uspjesno doveo kraju. Kad u narodu unistis svaki pokusaj stvaranja neke kriticne mase koja bi diktatora maknula sa prijestolja,onda je lako manipulirati masama.Da se ne zavaravamo,Rus je danas takav kakav je,obozava Putina,spreman je umrijeti za njega i njegovu Rusiju,mrzi zapad iz dna duse i sa tim se moramo pomiriti. Za Ruse,mi zapadnjaci nismo ljudi,mi smo truli produkt jos trulije Europe i Amerike,i nas treba istrijebiti(eksterminacija).Mi im stojimo na putu stvaranja njhovog 'boljeg i pravednijeg' svijeta.

VL
SE
Serengeti
17:52 07.05.2024.

Došao je kraj hegemonije SAD-a koli je vladao 70 godina i rušio režime u Južnoj Americi, Africi i na Bliskom Istoku koji nisu odgovarali američkim interesima. Rusija i Kina se neće dati zastrašiti, a i druge male zemlje Afrike se odmiču od SAD-a i EU koji samo iskorištavaju njihove resurse. Uz SAD i EU ovaj svijet je pao toliko nisko da ga Rusija i Kina koji isto nisu "dobri dečki" moraju spašavati. Tužno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.