Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP

R. Ostojić: Kontinuitet HDZ-ove politike jest da laže

ranko ostojić
Pixsell
02.03.2011.
u 13:07

Imali smo strogu zapovijed našeg predsjednika stranke da ne dolijevamo ulje na vatru, kaže Kotromanović

Zastupnici SDP-a Ranko Ostojić i Ante Kotromanović odbacili su optužbe HDZ-a da su sudjelovali u organizaciji prosvjeda branitelja u Splitu zajedno sa svojim kolegom Šimom Lučinom te šefom kaštelanske HVIDRA-e Željkom Strizeom.

– Kontinuitet HDZ-ove politike je da laže, nazvavši HDZ Pinocchio agencijom koja "kontinuiranim laganjem pokušava prikriti stvarne probleme u državi". Apsolutno nije ništa istina i nikakvih sastanaka nije bilo. SDP nikad nije niti će ikada sudjelovati u organiziranju, plaćanju ili financiranju nasilja. Kontinuiranim laganjem žele skrenuti pažnju s važnijih stvari u Hrvatskoj – tvrdi Ostojić, ali dodaje da uporno ponavljanje laži neće uroditi plodom i laž će ostati laž. I neće se sto puta ponovljena laž pretvoriti u istinu.

Dodao je da SDP podržava svaki mirni prosvjed, a na pitanje bi li ga pomogli organizirati kazao je da, ako politička stranka bude odlučivala o tome, to će biti njihova stvar, ali dok su u parlamentu i dok mogu iznositi svoje političke stavove u njemu to je put kojim treba ići stranka.

Ante Kotromanović (SDP) pak kaže da ne bi trebao uopće komentirati izjave HDZ-ova Frane Matušića jer to što on govori najjeftinije su laži.

– To je prekrivanje problema i pokušaj amortiziranja nezadovoljstva građana RH. Imali smo strogu zapovijed našeg predsjednika stranke da ne dolijevamo ulje na vatru i ponašali smo se sukladno tome – ističe Kotromanović i dodaje da su drugi dolijevali ulje na vatru i izazvali bijes građana i branitelja.

Komentara 50

Avatar atrpimir
atrpimir
15:04 02.03.2011.

Vaš je kontinuitet nastavak SKH.Samo ste prešli iz SKH u SDP. Ultraljevičari. A kontinuitet imate s HDZ-om zajednička izdaja i uništavanje Hrvatske.

SA
santos008
13:36 02.03.2011.

Tako je Ostojicu ,mi ne znamo ko Srbi da jednom zinemo a dva puta slazemo.

V4
Vladimir12-4
21:35 02.03.2011.

guten_tag Meni je svejedno, dali tebe zanima ili ne Europa, ali vidim da HDZ ne prica nista drugo nego o uskorom ulazu u EU, zato sam to napisao. Zasto lazu narod?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije