Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaposlenica Podravke

Radnica dobila otkaz zbog krađe 12 vrećica Vegete

Tvrtka Podravka predstavila novi pogon Tvornica juha i Vegete
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
08.09.2023.
u 10:20

Veleprodajna cijena 12 vrećica Vegete od 500 grama iznosi ukupno oko 280 kuna, odnosno otprilike 37 eura

Zaposlenica Podravke navodno je otpuštena zbog krađe 12 vrećica od pola kilograma Vegete. Vegetu je, kako piše portal Danica, pokušavala iznijeti u torbi iz tvornice, no otkrili su je zaštitari

Danica u Podravki neslužbeno doznaje kako je postupanje u takvim slučajevima uobičajeno. Kažu kako im je žao radnice, no da nema oprosta za krađu. Veleprodajna cijena 12 vrećica Vegete od 500 grama iznosi ukupno oko 280 kuna, odnosno otprilike 37 eura.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Brazilac na nevjerojatan način pobjegao iz američkog zatvora

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mikimouse12
12:51 08.09.2023.

I u cemu je problem. Pa opce poznato je da u proizvodnji bilo cega ne smijes ukrasti nista. Kad sam ja radio u proizvodnji auto dijelovs covjek je dobio otkaz zbog krade 3 kile celika. Sto prvi put treba kroz prste progledat?

OP
Ocvali pupoljak
12:51 08.09.2023.

što se mene tiče mogla je dobiti otkaz i ako je ukrala jednu vrećicu vegete. Lopov je lopov, da je poštena to joj ne bi palo na pamet.

DU
Deleted user
21:03 09.09.2023.

prvih trideset godina koje sam radio u proizvodnji kralo se samo tako, hehehe, samo tko će to danas priznati ... ona parola "krali su al' su i nama dali" nije proizišla iz ničega ... sve to još i danas plaćamo ... a vjerojatno je istinit i nastavak "ovi kradu al nama ne dadu" ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije