Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesu li pretjerale?

Raskalašene Britanke na konjičkim utrkama pokazivale bradavice

Cheltenham festival
Foto: Paul Edwards/News Syndication/PIXSELL
1/8
16.03.2016.
u 17:22

Britanska reality zvijezda Jessica Hayes i model Katie Salmon malo su se previše opustile tijekom utrke tako da su kamerama pokazale i više nego što su trebale

Veselo je bilo tijekom konjičkih utrka na festivalu Cheltenham gdje su se osim najbržih konja mogle vidjeti i ženske bradavice. Britanska reality zvijezda Jessica Hayes i model Katie Salmon malo su se previše opustile tijekom utrke tako da su kamerama pokazale i više nego što su trebale. 

Prvo je jedna pokazala bradavicu, a onda je to isto učinila i druga. Fotoreporterima je, u svakom slučaju, bilo i više nego zanimljivo. 

>> Tko bi je prepoznao? Mlađa sestra slavne starlete pokazala bradavice

Komentara 14

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:59 16.03.2016.

treba ih poprskat

K2
kritičar_2
19:10 16.03.2016.

Mamu im je... četničku!

D1
d12345
18:46 16.03.2016.

udarna vijest na novinare večernjeg koji pola tekstova kradu sa srpskog kurira.......jadnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije