Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS ROK ZA PREDAJU

Raskol u Mostu? Supružnici Raspudić i Miletić navodno su se posvađali oko liste za EP

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
23.04.2024.
u 18:19

Nino Raspudić navodno napušta stranku. Supružnike Raspudić pokušali smo telefonski kontaktirati, no nisu odgovorili

Uoči predaje liste za Europski parlament, navodno je izbila svađa između bračnog para Raspudić i Marina Miletića. Kako navode 24sataMarija Selak Raspudić odbila je biti na listi za Europski parlament jer se na njoj našao Miletić, a Nino Raspudić navodno napušta stranku. Službenih informacija o navodima još uvijek nema. Supružnike Raspudić pokušali smo telefonski kontaktirati, no nisu odgovorili. Inače, danas je zadnji dan za predaju lista za Europski parlament.

Sredinom travnja, podsjetimo, zaiskrilo je između Selak Raspudić i Miletića oko pitanja pobačaja. Nakon što je ona izjavila da je pobačaj temeljno pravo žena, Miletić je na Facebooku istaknuo da je Most "za život" te da se Selak Raspudić "krivo izrazila", ali i da "ona nije član stranke niti ima ikakvu stranačku funkciju".

Marija Selak Raspudić sve je ranije komentirala za Večernji list: "Nemam nikakav problem s time da kolega Miletić ističe svoje stavove, dapače smatram da u svakoj stranci treba biti više demokracije, i u društvu kao takvom. Ne trebamo pitati jedni druge oko toga što smo iznosili niti trebamo biti upoznati. To je njegovo mišljenje i on ima pravo iznijeti ga. Meni je to sve u redu".

"Kada govorim o meni i kolegi Miletiću, puno je više toga oko čega se slažemo nego oko čega se razilazimo i što problematiziramo. Recimo, meni je potpuno neprihvatljivo da pobačaj ide kao najviša državna vrednota u Ustav, smatram da to nema nikakvog smisla. Što se tiče toga je li to odluka žene, da, smatram da je to odluka žene i to sam od početka jasno govorila. Isto tako bih voljela da se fokusiramo na zaštitu života i da prestanemo na ovoj temi skupljati političke bodove", dodala je tada te kazala da nema nikakvog raskola u Mostu.

VIDEO Marija Selak Raspudić o pravu na pobačaj i odnosima unutar stranke

Komentara 46

KA
kajbiti
18:34 23.04.2024.

Sve za narod. Fotelju ni za što.

NE
nemanatrag
18:29 23.04.2024.

Ne pada snijeg da pokrije brijeg....😄😄😄

Avatar Stradun
Stradun
18:21 23.04.2024.

Nemrem bilivit. Od (navodnih) ideala ostade samo pohlepa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije