Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZAŠTO TO RADIŠ?'

Raspudić o izjavi Plenkovića da jede 'znate već što': 'To je prvi put da sam čuo nešto iskreno od tog čovjeka'

Zagreb: Zastupnici MOST-a o malverzacijama u Ini
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
02.09.2022.
u 12:22

Sada slušamo neke gluposti da bi trebali zahvaljivati Plenkoviću jer je sačuvao taj novac. Signal strane banke je okidač koji se ne može ignorirati, rekao je Raspudić.

Nezavisni saborski zastupnik iz Kluba Mosta Nino Raspudić najavio je da će cijela oporba idući tjedan izaći s jednom jakom akcijom, ali nije htio otkrivati detalje.

Govoreći o pljački INA-e, rekao je da se sve ovo čini poput filma “Beskonačan dan”.

- Ne tako davno Plenković je nakon presude HDZ-u za kriminal i korupciju rekao da je njegov HDZ drugačiji, a onda se dogodio cijeli jedan niz afera. Ovo je nevjerojatna pljačka. Trebalo mi je neko vrijeme da složim u glavi gabarite ovog što se dogodilo - rekao je Raspudić za N1 televiziju.

Kazao je kako su akteri afere 'imali sigurno politički i institucionalnu zaštitu'.

- Sada slušamo neke gluposti da bi trebali zahvaljivati Plenkoviću jer je sačuvao taj novac. Signal strane banke je okidač koji se ne može ignorirati. Kao u slučajevima prije, ako netko propjeva ili se nađe u mobitelima nešto, ne može se više začepiti. Kriminal je dosegao razinu kada se više ne mogu začepiti sve rupe na brodu - rekao je Raspudić koji se osvrnuo i na izjavu premijera da godinama jede tuđa 'znate već što'.

- On je rekao da šest godina jede g**** s HDZ-om. To je prvi put da sam čuo nešto iskreno od tog čovjeka. Zašto to radiš? Zašto si ušao u taj kriminalni milje? Ništa nije promijenio, on je samo omogućio da u novom ruhu igraju dalje - kazao je Raspudić za N1.

Komentara 24

DU
Deleted user
15:03 02.09.2022.

Plenković prvi put rekao nešto iskreno?! On, eto, jednom, a ti nikad. Ni kad si glumio Arafata s majicom Che guevare, ni kad si u petom danu glumio desničara, ni kad si se ispred Sabora udružio s radom borić....Nikad nikad!

MA
MarkoGali
15:06 02.09.2022.

Uhljebio sebe i svoju dragu i sada pametuje

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:51 02.09.2022.

Sve je dobro rečeno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije