Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVIO VELIKU GREŠKU

Rekla partneru da skine tapete, ali nije očekivala da će je ovo dočekati: 'Zamislite moj pogled...'

walton_reno/TikTok
11.09.2022.
u 12:00

Mnogi su istaknuli kako je muškarac napravio ono što je tražila - skinuo je tapete

Renovacija doma nije jednostavan zadatak i puno toga može poći po zlu, a pravi je primjer muškarac kojeg je partnerica zadužila da skine stare tapete

Kada se vratila kući, žena koja je sve objavila na popularnoj mreži TikTok, šokirala se kada ju je dočekala hrpa žbuke i otpada na podu. 

- Zamislite moj pogled kad sam se vratila, navela je u objavi koja je brzo postala viralna i koja je pogledana više od 330 tisuća puta.

@walton_reno wallpaper scraping gone wrong... #renovation #tiktokrenovation #firsthome #houseproject #havewelostourfreakingminds #housemakeover #viral #foryoupage ♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Mnogi su istaknuli kako je muškarac napravio ono što je tražila - skinuo je tapete. Drugi su pak napisali kako su imali sličnih problema. 

- To se dogodilo i u mojoj kući iz 70-ih, žbukanje je bilo toliko loše da je jednostavno otpalo, naveo je korisnik. 

>>Ovaj članak izvorno je objavljen u 2021.

 

Komentara 9

RE
reborn
14:41 11.09.2022.

Žena je poželjela druge tapete jer joj se ne sviđa boja. Muškarac je napravio što je tražila (skinuo tapete), te razotkrio trulež zida i leglo plijesni. Muškarac će očistiti zid od trule žbuke, osušiti ga, požbukati, pogletati i zid ponovo pofarbati (ili polijepiti tapete), a žena treba samo odabrati "novu boju", u skladu sa njezinim osobnim kapacitetima. I onda dođe neka emancipirana tik-tok posvuduša i počne se ismijavati od muškarčevog posla...

RA
razvaljujem
18:30 11.09.2022.

Meni , kad nesto ne pase, uradim sam. Tako moze i ona. Bar smo sad svi ravnopravni.

MU
Mudrac99
16:20 11.09.2022.

Znači kad napišem istinu.. Novinar obriše komentar, zabava, novinar rugalica i neznalica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije