Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Iđemo gori'

Ričard kreće u utrku za Sabor: Izlazi na izbore u Dalmaciji

Bikijada u Radošiću
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
28.03.2024.
u 15:25

Ričard će, kako doznajemo, biti prvi u desetoj izbornoj jedinici

Ričard nezavisni s listama za devetu i desetu izbornu jedinicu kreće u utrku za Sabor. Potvrdio je izlazak na izbore za Večernji list Enio Meštrović. Najavio je to i dan ranije objavom na fejsbuku i spotom pod naslovom Iđemo gori, a iako su i zadarski političari pred prošle lokalne izbore mislili da je ovaj performer samo šlag na tortu političkog showa, te ismijavanje političkih elita i sistema use na se i podase, ovaj omiljeni dalmatinski performer Eino Meštrović alias Ričard ih je razuvjerio.

On je na prošlim lokalnim izborima osvojio najviše oporbenih mandata i zapravo preoteo zadarsko gradsko vijeće HDZ-u prvi put u povijesti. No, on nije podržao ni SDP. Zadar i trenutno nema usvojen proračun, a Ričard ga uvjetuje prihvaćanjem zahtjeva za izmjenom proračuna, u prijevodu zaustavljanjem betonizacije. Ričard će, kako doznajemo, biti prvi u desetoj izbornoj jedinici, a njegov kolega “Dragan” iz itekako posjećenih spotova na društvenim mrežama prvi u devetoj izbornoj jedinici.

Komentara 6

Avatar Asterix
Asterix
17:56 28.03.2024.

Ljudi u njegovoj izbornoj jedinici konačno imaju za koga glasati.

BU
burza
16:05 28.03.2024.

Imamo jednog kauna u saboru samo nam treba jos jedan

Avatar IvanR
IvanR
16:51 28.03.2024.

Bravo ! Imaš moj glas jer si covik !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije