Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blokada proračuna

Ričard zadarskom HDZ-u: 'Nemate većinu, izdržite godinu dana do izbora, zgazite nas, pa cimentajte sve što niste dosad'

Šibenik: Enio Meštrović nastupio s predstavom "Oči uoči zgospod'non"
Dusko Jaramaz/PIXSELL
06.02.2024.
u 17:56

Na Facebook profilu liste Ričard osvanuo je odlučan odgovor na kritike HDZ-ovog gradonačelnika Zadra u vezi s blokadom proračuna.

SVI PJEVAJU, JA NE ČUJEN ! - Ovim je naslovom na Facebook profilu svoje liste Ričard (Enio Meštrović) reagirao na prozivke HDZ-ovog gradonačelnika Zadra, Branka Dukića za blokadu proračunu. 

"Može biti da mi sidimo na kauču ali vi sigurno sidite na ušima već 2 ipo godine. Nemate većinu u Vijeću i uporno želite da se realiziraju samo vaši programi i ideje. Imate mogućnost da potvrdimo proračun u roku odmah: Zaustavite izdavanje građevinskih dozvola za višestambene objekte (apartmani, stanovi za prodaju) do izglasavanja novih uvjeta gradnje i novog prostornog plana", napisao je Ričard.  

"Tako ćete pomoći gradu i svojim građanima da više ne napreduju u ovoj utrci betonizacije koju blagoslivljate zadnjih 20 godina. P.S. Izdržite još godinu dana, zgazite nas na izborima i onda cimentajte sve ovo što niste uspili dosad!" dodao je. U Zadru HDZ ima gradonačelnika, a oporba većinu u gradskom vijeću.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Predsjednik Milanović u odabiru državnog odvjetnika ne postoji. Sutra očekujem pismo...

Komentara 1

Avatar LoveBaby21
LoveBaby21
08:32 07.02.2024.

Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije