Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPG ZLATA VRIJEDAN
Povratak na članak

Robot muze krave i bira mlijeko: 'Više ne moramo ustajati u 5 ujutro, možemo bezbrižno i na svadbu'

Dobar posao: mliječna farma na kojoj holstein krave hodaju s pedometrom i mini sirana

Komentari 7

PV
prcko.vita
10:27 16.08.2023.

Nije to ništa, ima jedan robot koji je pametniji i od Plenkija i od Zokija skupa, ali ništa, njih dvojica ipak više vole da se glasački listići broje ručno.

VL
KI
kiseli
09:38 16.08.2023.

Kako ovo komentirati? S jedne strane drago mi je da ljudi ulažu, rade i opstaju. Nisu iselili u Irsku već se bore i opstaju. S druge strane mlijeko kupujem u Sloveniji 42% jeftinije. I to sa 3,2% mliječne masti a ne 2,8. Znači isti supermarket u Sloveniji prodaje milijeko za 0,89 eura za litru, a u Hrvatskoj prodaje za 1,26 eura za litru. Tko je krivac za to i zašto jedan mljekar u Sloveniji može proizvesti isti proizvod za gotovo 50% nižu cijenu ne znam. Znam da nije kriva ova obitelj već država u kojoj rade i proizvode. Ali morate shvatiti da i ja isto kao i Vi gledam svoj vlasititi interes kao i interes svoje obitelji. A tko preživi pričat će.

VL
Avatar 365dias
365dias
09:26 16.08.2023.

robot??? autor ovog teksta očito pojma nema što je robot. po njegovom shvaćanju i veš mašina je robot - jer sama pere veš... i hladnjak isto tako - jer se sam isključuje i uključuje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.