NESTAO U VUKOVARU

Ronioci na dnu vukovarske lučice traže tijelo nestalog Ivice Šmita

ivica smit,potraga (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
1/3
19.03.2013.
u 13:59

Danas su u vukovarsku lučicu došli i ronioci koji pretražuju dno lučice gdje je voda, uslijed topljenja snijega i obimnih kiša, narasla te se ne može dohvatiti nikakvim priručnim sredstvima.

Pripadnici Hrvatske Gorske službe spašavanja i danas su nastavili s naporima kako bi pronašli tijelo nestalog Vukovarca Ivice Šmita koji je nestao u subotu, 9. ožujka. 

Brile, nadimak pod kojim je Šmit poznat Vukovarcima, zadnji put je viđen u središtu grada, kod otoka sportova, od kada mu se gubi svaki trag. Pripadnici HGSS jučer su uz pomoć pasa tragača pretraživali područje vukovarske lučice i uz Dunav.  Danas su u vukovarsku lučicu došli i ronioci koji pretražuju dno lučice gdje je voda, uslijed topljenja snijega i obimnih kiša, narasla te se ne može dohvatiti nikakvim priručnim sredstvima. 

Ivica Šmit je bio vukovarski branitelj i invalid je Domovinskog rata koji, po riječima njegove supruge Ivane, koristi više vrsta lijekova. S njom se zadnji put telefonski čuo te subote oko 16 sati kada je javio da će uredno doći. Ivica je sa sobom imao osobne dokumente, bankovne kartice, ključeve od stana kao i ključeve te dokumentaciju njihovog osobnog automobila kojeg toga dana nije koristio. Njegova zadnja kartična transakcija zabilježena je u subotu kod plaćanja računa u restoranu. Ivica je visok oko 170 centimetara, srednjeje  tjelesne građe, proćelav, nosi naočale, a u trenutku posljednjeg viđenja bio je odjeven u tamno plavu jaknu. Imao je tzv. šiltericu na glavi na kojoj je istaknuto slovo ''P“ te crne cipele na nogama.

>>HGSS i dalje traga za Ivicom Šmitom, zasad bez uspjeha

Komentara 1

FO
fonyod
22:38 19.03.2013.

velika steta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije