Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD ODOBRIO POMOĆ
Povratak na članak

Rusi u strahu od moćnog sustava koji stiže u Ukrajinu: Evo što bi Ukrajinci prvo mogli gađati

Ukrajini sada stoji na raspolaganju i flota zapadnih teških transportera za cestovni promet. U Ukrajini je u toku noći uveden policijski sat što otežava moskovskoj obavještajnoj službi, posebno špijunima na terenu, da lociraju rutu opskrbe

Komentari 6

SE
Serengeti
22:26 26.04.2024.

Bivši američki general-potpukovnik Hodges laže. Zapadni mediji su već prenjeli informaciju da su Ukrajinci još u ožujku dobili rakete sa dometima od 300 km i da su ih već koristili najmanje dva puta. Amerikancima ne možeš vjerovati.

VL
Avatar Naravno
Naravno
15:00 26.04.2024.

Rusija odlučila po cijenu svjetskog rata - Počinje uništavanje ciljeva izvan Ukrajine U narednim danima u Ukrajini bi se mogla pojaviti nova serija balističkih projektila dugog dometa ATACMS. Kako se ispostavilo, prva serija ovih projektila tajno je isporučena Ukrajini uu ožujku. O tome za Ruske novine piše Aleksej Leonkov.

VL
LU
Luftbalons
20:04 27.04.2024.

Sve što prenosite, bit će poslije, Rusi svaki, naki, ovi, ono. Imaju sad rusi zeleno za dalje. Kažu, dapače.

VL
NI
nisamrobot
15:20 26.04.2024.

Konačno, za mjesec dva , kraj rata. Bez američkog oružja rat se nikada ne bi završio. Samo da rakete odrade svoje i gotovo...

VL
HO
homofobic
12:23 26.04.2024.

ruSSi su zabrinuti bez razloga. svo to oruzje i municija je stara zastarjela krama a i odlezala je u skladistima stotine godina pa vecinom vece niti funkcionirati. Ne slusaju li sta je kazao voljeni stakor da hrabra ruSSka armijja bezez problema unistava sve sto Ukrainci dobiju sa Zapada jos u zraku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.