Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA ČERNOBILA
Povratak na članak

Rusija i Ukrajina složni u optužbama da bi onaj drugi mogao izazvati novu nuklearnu katastrofu

Rusija i Ukrajina se međusobno optužuju zbog bezobzirnog vojnog ponašanja kada je riječ o nuklearnoj elektrani.

Komentari 20

SE
Serengeti
21:59 26.04.2024.

Ukrajinci su ti koji rade probleme stalno napadajući nuklearnu elektranu. Već su dosad 3 puta napali nuklearnu elektranu i time riskirali nuklearnu katastrofu. To više nije ni tajna i njihov vojno obavještajni vrh je pričao o tome. Svatko se može informirati o tim napadima ako u Internetski pretraživač upiše "Ukraine Commandos Tried to Liberate Zaporizhzhia Nuclear Plant 3 Times, Budanov Says"

VL
SE
Serengeti
21:51 26.04.2024.

Rusi sagradili nuklearnu elektranu i dali ju Ukrajincima. Ovi ju za deset godina upravljanja upropastili i doveli do najveće nuklearne katastrofe u Europi.

VL
DU
Deleted user
23:11 26.04.2024.

Najveća nuklearna elektrana u Europi u blizini Zaporižja u rukama je ruskih terorista već 785 dana", napisao je ruski bloger Dimitrj na komunikacijskoj platformi Telegram.

VL
DU
Deleted user
22:23 26.04.2024.

Osloboditi će Ukrajinci svoju nuklearku kao što smo mi Hrvati hidroelektranu Peruču.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.