Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PUTIN IMA KLJUČNU PREDNOST NAD ZAPADOM'
Povratak na članak

Rusija možda neće pokrenuti veliku invaziju na NATO, ali već ima jasan plan kako ga uništiti iznutra

Političari kažu da Rusija predstavlja najveću prijetnju europskoj sigurnosti od Drugog svjetskog rata. Ali Rusija je oslabljena ratom u Ukrajini i nije u poziciji da napadne NATO, kažu stručnjaci. Umjesto toga, ruski predsjednik želi oslabiti i potkopati NATO iznutra, smatraju analitičari.

Komentari 11

MA
Maestro88
11:52 02.05.2024.

Rusiji nije u interesu niti joj je cilj napasti drzave clanice NATO. Pa sam je Putin vise puta to govorio. Kaj će nama Poljska? Baltičke države? Kada nas tamo narod mrzi i ne želi. Ovo što čine u Ukrajini je samo stavljanje pod svoju kontrolu teritoriji gdje je povjesno većinsko rusko stanovništo. Njima ne pada na pamet da zauzimaju zapad Ukrajine. Jer znaju i da ga zauzmu da će narednih 200 godina da imaju probleme sa tim ljudima tamo i pobune i nerede. To nijedna drzava na svijetu ne želi. Tako da njima nije ni na kraj pameti da zauzimaju Poljsku i te drzave okolo. Njimaja cilj da sa tim drzavama imaju sto bolje odnose kako bi ih izvukli iz Američkog zagrljaja. Toga su na Zapadu svjesni i zato njihovi mediji propagiraju ovakve tekstove i straše države oko Rusije kako će ih Rusija okupirati. To je cijela poanta. Zapad se plaši da te države imaju dobre odnose sa Rusijom i zato stalno i stalno u tim državama podgrijavaju atmosferu nekakve ruske invazije.

VL
RA
radijatori
13:45 02.05.2024.

Super, neka završiri ovaj bolesni rat i Rusija preuzme Ukrajinu, a Amerika i NATO neka proglase pobjedu.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:24 02.05.2024.

"Povijesno većinsko stanovništvo" je nastaklo nakon dva "gladomora", prvi tridesetih godina prošlog stoljeća drugi krajem četrdesetih, nebranjenjem Ukrajine od nacističkih osvajača i prisilnim iseljavanjem ne-Rusa sa Krima i Ukrajine a doseljavanjem Rusa u gradove. U Ukrajini ne postoje ruska sela, niti su Rusi tamo prije nasilnih i okrutnih osvajanja Carske Rusije uopće živjeli. Kao što nema ruskih sela u Sibiru, niti tamo prije osvajačkih ratova nije bilo Rusa. Sve je to planski naseljavano Rusima i planski izrabljivalo neruske narode. A sva bogatstva iz porobljenih zemalja, od Baltičkog mora do Tihog oceana i obala Kanade i Kalifornije, vuklo sebi. A Putin je za mog života izjavio da to nisu ruski vojnici koji su 2014. se pojavili na Krimu. Nisu, zar ne?

VL
SE
Serengeti
15:27 02.05.2024.

Točno prije 10 godina u Odesi su desni ekstremisti I pripadnici Ultrasa spalili preko 40 pripadnika ruske manjine. Ukrajinski sud još uvijek nije utvrdio tko je kriv za taj zločin.

VL
DU
Deleted user
11:40 02.05.2024.

S obzirom da rusi ne mogu ništa slabašnoj Ukrajini gdje bi nekoj ozbiljnoj EU zemlji poput Poljske, Češke ili Finske tako da nema ništa od ruske invazije kao i povratak u ex zemlje istočnog bloka jer narodi koji su se oslobodili te pobjegli od ruskog medvjeda neusporedivo bolje i slobodnije žive.

VL
AN
Antonio1952
18:13 02.05.2024.

Ako se NATO plasi Putina, neka se raspuste i ne trose novac na naoruzavanje.

VL
AV
avangero
14:06 03.05.2024.

Rusi su teška banana, više se bojim komaraca nego rusa, jedina su prijetnja što imaju nuklearno oružje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.