Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protjerali francusku

Niger i Rusija raspravljaju o "globalnoj strateškoj suradnji": U Afriku sletjeli vojnici i oprema

12.04.2024.
u 18:02

Niger, jedna od najsiromašnijih zemalja svijeta, bio je prvi partner Zapada u borbi protiv naoružanih boraca u Sahelu, ali se okrenuo Rusiji otkako je državnim udarom u srpnju prošle godine svrgnut izabrani predsjednik Mohamed Bazoum

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Moloh
Moloh
13:07 13.04.2024.

Niger, jedna od najsiromašnijih zemalja svijeta će uskoro postati najsiromašnija.

DE
Dex
20:26 12.04.2024.

samo tamo gdje su preko državnih udara koje su oni sponzorilari postavili svoje poslušnike za šaku dolara jer oni ne primaju rublje, "smijenili" dfemokratski izabranu vlast. uskoro kreću regrutacije jer rusima fali topovskog mesa u Ukrajini

SE
Serengeti
09:52 13.04.2024.

Eto nakon 70 godina "suradnje" sa zapadnim zemljama ili bolje reći kolonijalizma Niger je još uvijek među najsiromašnijim zemljama u svijetu. Nije ni čudo da su se okrenuli Rusiji. Što su trebali još 70 godina biti na dnu? Zapadne zemlje su u Africi samo da izvuku resurse sa tog kontinenta, a baš ih briga za stanovnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije