Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sex afera

SAD: Ministarstvom domovinske sigurnosti vladala pohotnica

'suzana_nnn_rad_050912'
Arhivska fotografija
06.09.2012.
u 08:53

Bilo je nesnošljivo, napadala bi nas u svakoj prilici. Čak i kad bismo bili u grupi, prilazila bi i otvoreno nudila oralni seks

Koliko god putnici koji bi dolazili na američke granični prijelaze strahovali od agenata Ministarstva domovinske sigurnosti, pokazuje se da su upravo ovi kršni, ozloglašeni istražitelji i sami strahovali. Doduše, ne pred mogućim teroristima, već pred svojom šeficom Suzanne Barr, koja je u Carinskoj službi ustanovila svojevrsni matrijarhat začinjen seksualnim iskorištavanjem i ponižavanjem muških agenata i službenika ministarstva.

Matrijarhat u ministarstvu

Barrova, inače pomoćnica ministrice domovinske sigurnosti Janet Napolitano i izravna zapovjednica ICE-a, sektora koji nadgleda imigraciju i carinske prijelaze Sjedinjenih Američkih Država, uspostavila je strahovladu prema muškim agentima, kojima je jedina mogućnost opstanka na poslu bila spremnost da s njom podijele postelju.

"Zapovjednica Barr stvorila je atmosferu kao da se nalazimo u sestrinstvu na nekom fakultetu, a ne u ministarstvu. Bilo je jednostavno nepodnošljivo", objavio je New York Times dio optužnice koju je protiv Barrove podignuo Tom Heyes Jr., donedavni visoki dužnosnik Ministarstva domovinske sigurnosti i ICE-a. Heyes je smijenjen jer se nije htio pokoriti zahtjevima svoje šefice, a na njegovo mjesto dovedena je nekompetentna Dora B. Schriro, čija je jedina prednost bilo to što je ženskog spola!

– Gospođa Schriro nema nikakvog iskustva u ovim poslovima – ustvrdio je Hayes.

I dok bi ovako, bez ikakvih detalja prilično suhoparan tekst optužnice iznesen u NYT-u bio relativno nezanimljiv i ne pretjerano različit od niza optužbi i protuoptužbi za šikaniranje i političko kadroviranje, stvarni, nepročišćeni tekst optužnice koji je tek jučer dospio u javnost baca puno grublje svjetlo na cijeli slučaj.

Napadala na zabavama

Svojim kanalima u američkom pravosuđu, republikancima naklonjeni Fox News dokopao se čistog teksta kojim je Hayes opisao atmosferu koja vlada u ICE-u Ministarstva domovinske sigurnosti.

"Bilo je nepodnošljivo, a Barrova koristi svaku priliku za seksualno nabacivanje svojim muškim kolegama. Za proslave Dana vještica, koji je organiziran u središnjem uredu, prišla je s čašom pića jednom od kolega i pred svima mu rekla da je seksi... Potom mu se zagledala u međunožje i zapitala ga, iako smo svi stajali u grupi, koliko mu je dugačak", tvrdi se u optužnici. Ovo je samo jedna od epizoda koje se navode u dokumentu. Prema drugoj tvrdnji, Barrova je na jednoj drugoj zabavi drugom zaposleniku prišla i ponudila mu oralni seks, treći put je pak vikala za jednim od kolega da ga želi u sobi, da želi osjetiti nešto kruto u ustima, tvrdi se u optužnici. Suzanne Barr ove navode nije komentirala, ali je prvo najavila da odlazi na godišnji odmor, a potom je jučer objavila da podnosi neopozivu ostavku. Ipak, proces ide dalje.

– Ako se dokaže da je istina ono što se navodi u optužnici, Barrovu čeka teška kazna – kaže državni tužilac.

Komentara 76

RT
Rollo Tomasi
09:15 06.09.2012.

Ja bih se uredno pokorio njezinom zahtjevu, obavio to loše i bil bi miran. Ovaj kaj ju prijavljuje je stvarno curica.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:26 06.09.2012.

Hm Zašto mi je nestao komentar, a predložio sam rješenje problema?

BI
billynik
11:08 06.09.2012.

Ma nisu žene takve-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije