Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati hrvatski pulmolog

Saša Srića: Slušanje struke, a ne 'doktora Googlea' prvi je korak u borbi protiv bolesti

13.12.2023.
u 16:53

Saša Srića je već osmu godinu zaredom ponio titulu najdoktora po izboru pacijenata.

Komentara 16

Avatar Blokiran
Blokiran
17:51 13.12.2023.

Jel ona "struka" kojoj farmacija placa ljetovanja, zimovanja, egzoticne seminare, ...? O toj struci pricas?

EJ
ejStef
17:56 13.12.2023.

Na žalost, kod nas zdravlje ovisi o vezi ili korupciji, a onda još kako ti grah padne, kod kakvog doktora dođeš. Od toga da doktori naprave čudo, do toga da totalno sfušaju radi neznanja, indolencije ili čisto ljudske gluposti... Nije loše konzultirati se s Googleom, ipak tamo treba znati o čemu Google piše. Neukim ljudima Google je kontraproduktivan, a kada se vidi kakvi su danas ljudi, od TikTok gluposti do teorija zavjere, vjerujem da je to slučaj kod velike većine... U svakom slučaju, u Hrvatskoj ako se želi ostati zdrav i produžiti si život, treba ići redovno obavljati pretrage, vaditi krv, itd. Kada nešto bude, treba imati novaca za otići privatno obaviti pretragu, jer se često ne dočeka red u javnom zdravstvu...

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:05 13.12.2023.

Kako vjerovati struci kada vidim lijepo oblikovanu mladu damu koja izlazi iz doktorske ordinacije s crnim koferom? Kada doktor ima interesa da prepiše određeni lijek ne može mu se vjerovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije