Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS-ovci dijelili letke
Povratak na članak

SDP pozvao Vladu da učini više u implementaciji Istanbulske konvencije

Ženska inicijativa HNS-a podijelila je 10 tisuća letaka s ciljem upoznavanja i osvješćivanja građana o problemu zlostavljanja žena u brojnim hrvatskim gradovima, Inicijativa tom kampanjom  želi upozoriti da žene, žrtve nasilja, treba ohrabriti kako bi potražile pomoć.

Komentari 12

MA
Marko1337
15:39 22.09.2018.

Ber bi da se i njega uključi u Istanbulsku konvenciju, jer očito ga njegovi drugovi previše siluju.

VL
MA
markro3
20:29 22.09.2018.

SKH-SKJ-u treba zabraniti za boljitak Hrvatske.

VL
BA
bakulušić
15:22 22.09.2018.

Pa neka SDP otvori ured za ohrabrivanje zlostavljanih žena i neka Lalovac bude u prijemnom dijelu. Savjete neka dijele svi drugi jer ionako se nemaju čime baviti.Plenković im je ukrao Istanbulsku a čuvat će je njegovi koalicijski partneri.

VL
MU
Muncimir
15:03 22.09.2018.

Glas iz groba.

VL
LU
Lujo123
18:23 22.09.2018.

hahahahaha hahahahahahahahahahahaha - HNS (kaj toga još ima) i SDP (kaj i ti još postoje) bi štitili žene - hahahahaha! A imaju li slučajno ti zgubidani podatak kpliko muškaraca su ubile žene u istom razdoblju? Populisti i fašisti!

VL
AO
ante.oreskovic75
16:09 22.09.2018.

Stvarno tema i problem kojim ovaj diletant ruši vladu da bi je vodio!Uza sve što sanja ovo je previše!Ne bježe njegovi u Irsku jer ništa ne znaju,bježe zbog njega jer on zna još manje,gotovo koliko i Maras!

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:17 23.09.2018.

Pa i u SDP-u tuku žene zar si zaboravio?

VL
ST
stefj
17:15 22.09.2018.

E to, to je glavni problem Hrvatske, Istanbulska konvencija... No neće još dugo biti problema, kada se svi isele, neće biti niti nasilja. Prvo će otići mladi, sposobni i poduzetni, a onda za njima i uhljebi jer ih neće imati tko hraniti... Krenut će put zapada poput emigranata tražeći da ih i dalje neki drugi hrane...

VL
SD
sdpesticid
08:05 23.09.2018.

"HNS i Ženska inicijativa HNS-a protiv je nasilja nad ženama i djecom, bilo da se radi o fizičkom, psihološkom ili financijskom. Cijelo društvo se treba senzibilizirati i poslati jasne poruke: spriječimo, zaštitimo, dignimo svoj glas“, poručila je predsjednica Ženske inicijative Karolina Juzbašić. - - ja poznajem dvije žene ( jedna je preminula ) nad kojima je putem hns-ovih razdjelnika izvršeno i psihološko i financijsko naislje. što na to kaže poštovana predsjednica ženske inicijative karolina juzbašić koja sada koketira s istim tim hns-om ?

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:00 22.09.2018.

Lijepa naša je osudjena na uspjeh, jer samo pravedna država može prosperirati. Na jednoj strani nesalomljivi Ivo traži pravdu za žrtve Domovinskog rata, a na drugoj strani nesalomljivi Bero gine na Istambulskoj bojišnici u obrani nevinih ženskih žrtava. Ovi vode ljuti boj, za vjerodomoljubni narod svoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.