Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTJELI ZAČINITI VEZU

Seksualne igrice para iz Zagreba krenule po zlu: Muškarcu puževi zapeli u anusu, morao na Hitnu

Pexels
03.05.2023.
u 21:21

Na nesreću muškarca, ali i puževa, oni su zapeli u anusu zbog čega je par odlučio potražiti liječničku pomoć

Društvenim mrežama već nekoliko dana kruži nalaz KBC-a Sestre Milosrdnice, i to o jednom neobičnom slučaju koji je zapao dežurne liječnike i zdravstvene djelatnike. Naime, muškarac je došao jer su mu u anusu zapela - tri malena puža. 

Kako prenose 24sata, radilo se o 'igricama' ljubavnog para koji je pod plahtama odlučio 'začiniti' svoju seksualnu vezu pa je djevojka u anus svog partnera ugurala tri živa puža s kućicama. Na nesreću muškarca i puževa, oni su zapeli pa je par odlučio potražiti liječničku pomoć. 

Dežurni liječnik odlučio je 'ručno' odstraniti nesretne puževe, no to mu nije uspio pa je morao posegnuti za drugim tehnikama, poput pražnjenja crijeva. Inače, u nalazu je pisalo i kako se žalio na pečenje uretre, i to jer mu je partnerica gurala kapaljku u uretru, zbog čega je zatražen pregled urologa.

>> VIDEO Bavi se porno glumom zato što je to njena kršćanska dužnost: 'Bog me stvorio da uživam u seksualnom zadovoljstvu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije