Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava na obilaznici

Sin poginuo u nesreći jer je poduzetnik brzo vozio

prometna (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
Autori: zm/VLM, es
22.01.2013.
u 22:01

Zoran Bijač suvlasnik je tvrtke Bineko, a na Večernjakovim testovima inteligencije zauzeo je impresivno drugo mjesto

Tešku prometnu nesreću koja se u ponedjeljak dogodila na zagrebačkoj obilaznici i u kojoj je poginuo Luka Bijač (18) skrivio je njegov otac Zoran Bijač (47), suvlasnik koprivničke tvrtke Bineko koja se bavi burzovnim i nekretninskim investicijama. On se VW Passatom zbog neprilagođene brzine zabio u stražnji dio zaustavljene Škode Octavije te se nastavio kretati i udario u još jedan automobil i prikolicu, nakon čega se napokon zaustavio. Zatim se u Bijačev Passat zabio kamion turskih registracija. Zoran Bijač na testovima inteligencije koje je za Večernji list izradio profesor matematike Ivan Ivec nedavno je postigao svjetski rezultat – s kvocijentom inteligencije od 157 osvojio je drugo mjesto.

– Lijepo je znati da imam IQ u rangu Billa Gatesa i Alberta Einsteina – kazao je. Bijač je pritom otkrio i da voli igrati šah, a hobi su mu podvodni ribolov i putovanja. Do prošlog mjeseca bio je na svim kontinentima, osim na Antarktici. I tu je želju nedavno ostvario kada je na Južnom polu s kćeri Leom dočekao Novu godinu.

– Supruga Bojana i sin Luka sa mnom idu na putovanja idu kada nije prevelika avantura – kazao je Bijač tada za Večernji list.

>> Poginuo 18-godišnji sin poznatog poduzetnika Zorana Bijača

Komentara 35

ED
Ede
08:22 23.01.2013.

Mr Who: ta škoda je stajala u koloni koja se kretala mic po mic zbog prometne kod Buzina!!!

OB
-obrisani-
09:53 23.01.2013.

Ebeš njegovu inteligenciju ,kada se VW Passatom zbog neprilagođene brzine zabio u stražnji dio zaustavljene Škode Octavije Samo idioti tako jure,,,srećom objesnoj vožnji dolazi kraj. U Zatvor ga treba zbog Ubojstva vlastitog Sina !

CH
chemica
22:43 22.01.2013.

Nisam inteligentan ko on. Sva sreća. Bolje biti živi bedak nego mrtvi "genijalac". Vozio sam po toj magli, ali me moja "inferiorna" inteligencija prisilila da ne prelazim brzinu od četrdeset kilometara na sat. Eto, nisam bio dovoljno "pametan" da poginem po takvoj magluštini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije