Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritike
Povratak na članak

Škare Ožbolt ogorčena na Vladu: Treniraju strogoću na kralježnici pravosudnog sustava

Ova će Vlada zauvijek nositi (barem) jednu titulu- ona koja je ugušila hrvatsko pravosuđe, napisala je bivša ministrica pravosuđa i odvjetnica Vesna Škare Ožbolt na Facebooku

Komentari 4

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
22:45 13.07.2023.

Da ljepotice, dobra je ta kralježnica koja ne može jedan običan spor oko 15m pristupnog puta već 5 godina riješiti. Hr pravosuđe treba iz temelja promijeniti, sve, svima dati otkaz i ovo šta dobivaju je previše za rezultate svog rada

VL
DA
damascus
14:54 13.07.2023.

Mrš! Upisničari sa osnovmo školom traže plaću od 1.100 EUR-a. Neka sa svojih pedesetak godina to potraže u Irskoj! Malo sutra da će dobiti.

VL
NE
Neo001
15:14 15.07.2023.

Ova nije nikada mogla skriti svoju ispodprosječnu inteligeniciju, narodski rečeno glupost

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
16:10 13.07.2023.

Ta "kralježnica" pravosudnog sustava, ma straaaašno vrijedna. Pa već nakon par godina počnu rješavati zaprimljene predmete, one kompliciranije prebacili na javne bilježnike, da se ne bi previše umarali i gubili vrijeme za kave i cigarete. Radio sam u takvom sustavuu još kad nisu postojali ni digitroni, a kamo li kompjutori, i svaki smo predmet morali riješiti u roku 15 dana, ili bi nam se skidalo od plaće. A danas, tamo gdje je nekad radio jedan djelatnik, danas ih je desetak, sa kompjutorima i evo ... evo nas u 18. stoljeću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.