Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA KRITIKA

Škare Ožbolt: Škoro neće imati moju podršku nikada, pa ni na Eurosongu!

Vesna Škare Ožbolt galasovala na lokalnim izborima u Zagrebu
Foto: Admir Buljubasic/FAH/POOL
1/3
25.05.2021.
u 10:52

Nezavisna kandidatkinja nije uspjela na izborima prijeći prag Gradske skupštine, gdje je nezavisna lista ostvarila 4,44 posto glasova

Vesna Škare Ožbolt, nezavisna kandidatkinja koja se u prvom krugu na lokalnim izborima za gradonačelnicu Zagreba nije uspjela plasirati u drugi krug, putem Twittera se oglasila koji od dvaju kandidata njen glas neće dobiti ove nedjelje. 

– Čisto da razjasnim, Miroslav Škoro moju podršku neće imati nikada, pa ni na Eurosongu – kazala je Škare Ožbolt koja je na izborima dobila 5,10 posto podrške birača.

Podsjećamo, nezavisna kandidatkinja nije uspjela na izborima prijeći prag Gradske skupštine, gdje je nezavisna lista ostvarila 4,44 posto glasova tj. 14.247 glasova.

U drugom krugu ove će se nedjelje sučeliti Tomislav Tomašević (Možemo!) koji je ostvario 45,15 posto glasova i Miroslav Škoro (Domovinski pokret) s 12,16 posto glasova.

Ne reciklira se dovoljno: Zagreb će platiti 8,8 milijuna kuna kazne zbog otpada!

Komentara 26

Avatar kenshi
kenshi
11:14 25.05.2021.

Ova njezina izjava da neće podržati Škoru je upravo dobar razlog da se glasa za Škoru budući da je Vesna propala političarka a takvi mogu podržati samo druge propalice!

MR
MrkiMedo
11:02 25.05.2021.

Škare Ožbolt je političarka koja prva napušta brod koji tone i svaku ideju ili politiku u kojoj nije uspjela. Kad je bila Tuđmanova desna ruka, mislio sam: "Wow, sposobna žena! Takvih trebamo više!". Čim je Tuđman umro, odmah se uključila u DC i negirala gotovo sve što je imalo veze sa Tuđmanom i HDZ-om. Tako se i sada uključila u bitku za Zagreb pod motom: "Ja ću sve ujediniti, jer ja mogu sa svima". Brus! Sada nakon izbora ispada da ima sve više onih s kojima ona ne može. To je političarka koja se okreće kako vjetar puše. A takvi mi se najviše gade! Jer nikada ne znaš da li će te iznevjeriti. Političar mora biti dosljedan i vjerodostojan!

FA
fajlpz
11:11 25.05.2021.

Ma značajna si ko i lanjski snig.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije