Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa

Skupljao novac za gluhonijemu djecu pa pobjegao s novcem

Slavko Midzor/PIXSELL
07.11.2023.
u 10:07

Kako nije imao sitnog novca, dao mu je novčanicu od 200 eura pod uvjetom da mu nepoznati vrati 195.

Na parkiralištu u ulici Ivana Meštrovića u Varaždinu jučer oko podneva nepoznati je počinitelj pokrao 86-godišnjaka. Prišao mu je nepoznati mlađi muškarac i pružio papir na kojem je pisalo da prikuplja donacije za gluhonijemu djecu. Dao mu je 15 eura, no nepoznati je muškarac tražio još novca, pa su se dogovorili da će mu 86-godišnjak dati još pet eura. Kako nije imao sitnog novca, dao mu je novčanicu od 200 eura pod uvjetom da mu nepoznati vrati 195.

- No, nakon što mu je predao spomenutu novčanicu, nepoznati je muškarac s njom pobjegao s mjesta događaja. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela - kažu u Policijskoj upravi varaždinskoj.

VEZANI ČLANCI 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije