Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za još 12 dana
Povratak na članak

Slovenija produljuje kontrolu na granicama s Hrvatskom i Mađarskom: Žele spriječiti terorizam i ekstremizma

Ljubljana je kontrolu granica uvela 21. listopada, nakon što je Italija odlučila uvesti kontrolu na unutarnjoj granici sa Slovenijom, navodeći kao razlog opasnost od ugrožavanja javnog reda i unutarnje sigurnosti

Komentari 1

DZ
Dzasmin
19:31 07.12.2023.

Ma u pravu su Slovenci, danas sam bio u Brezicama, uvjerio sam se da je slov. policija na GP Bregana zaustavila cak 3 milijuna ilegalnih migranata samo danas, jer poznato je da migranti samo na legalne granicne prijelaze dolaze i na njima pokusavaju ilegalno prijeci iz HR i HUN u SLO!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.