Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bez naloga'

Smijenjenu Bertović policija zaustavila i pregledala u Karlovcu

Lidija Bertović
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
19.12.2013.
u 23:23

Lidiju Bertović večeras je pred Karlovcem zaustavila policija dok je putovala na gostovanje u Dnevniku 3 HRT-a u Zagreb. Prema izvještaju HRT-a nakon jednosatne pretrage odveli su je na razgovor u policijsku postaju.

Lidiju Bertović večeras je pred Karlovcem zaustavila policija dok je putovala na gostovanje u Dnevniku 3 HRT-a u Zagreb. Prema izvještaju HRT-a nakon jednosatne pretrage odveli su je na razgovor u policijsku postaju.

Kako je večeras izvijestio Večernji list, ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović smijenio je Lidiju Bertović s mjesta ravnateljice javne ustanove Nacionalni park Plitvička jezera

– Putovala sam prema Zagrebu. Negdje ispred Karlovca zaustavila me policija te su bez naloga pretraživali automobil u kojem sam bila suputnik. Policija je isto upala i u moj ured kada sam izlazila iz njega. Sve je izgledalo kao puč – kazala je Bertović u telefonskom razgovoru za Dnevnik 3 HRT-a te dodala kako je očito nekome smetala pa je došlo do smjene i kako su u zadnje vrijeme na nju vršeni pritisci "s raznih strana".

– Prava ću potražiti na sudu jer nema nikakve zakonske osnove za moju smjenu. Nisam bila rastrošna, to su bedastoće – zaključila je Bertović na komentare kritičara da je rasipala novac Parka.

>>Zmajlović smijenio šeficu NP Plitvica, a dovedena je kao zvijezda

Komentara 19

DU
Deleted user
08:13 20.12.2013.

Opet bahatost, opet rastrošnost, a sve kao po propisima. Ako ja sam sebi donesem propis po svojoj mjeri onda je sve regularno. Do koje granice može ići deranje ovog jadnog hrvatskog naroda.

FN
Fr@njo
09:15 20.12.2013.

nije Lidija nista kriva.Cura i na prijasnjem radnom mjestu nije nista radila.park prirode zumberak cistili su joj cigani, a ne njezina ekipa. najuriti bi trebalo nekog drugog koji je tu gospu i postavio za seficu n.p.plitvice.

M3
Miške 3
07:39 20.12.2013.

Pa kako ju je mogao smijeniti, nakon što je toliko uložila u afro-frizuru i out look? Sad će mu se osvetiti na naš stari balkanski način, da će se pomokriti u vodu prije nego što se prolije u plitvički slap.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije