Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLETI BROD?

'Smrdljivi' kruzer Carnival Triumph upao u nove probleme

Clooney6
Foto: Reuters
1/2
04.04.2013.
u 11:32

Brod se otrgnuo od doka u brodogradilištu u Alabami, u kojem je bio na popravcima, i udario u teretni brod

Kruzer Carnival Triumph, koji se proslavio u veljači kada se nakon požara nasukao u Meksičkom zaljevu, ima nove probleme. Ovaj se put otrgnuo od doka u brodogradilištu u Alabami, u kojem je bio na popravcima, i udario u teretni brod. Za nesreću su, navodno, krivi jaki vjetrovi, no pojavile su se i neke manje konvencionalne teorije.

– Moglo je biti mnogo gore. Ne znam je li brod uklet, mislim da se neću voziti njime – rekao je Brandon Vickers, jedan od svjedoka nesreće.

Triumph je još uvijek na popravcima štete prouzročene požarom i nasukavanjem u Meksičkom zaljevu. Tada je više od 4000 ljudi na brodu provelo vrlo neugodne dane. Naime, kako na brodu nije bilo ni struje ni vode, putnici se nisu mogli tuširati ni obavljati nuždu na zahodima, zbog čega se brodom proširio smrad fekalija.

>> Pogledajte kako su živjeli putnici na nasukanom kruzeru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije