Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez u prometu

Smrtno stradao 90-godišnji pješak u Makarskoj: Na njega naletio motociklist

O?evid prometne nesre?e u Šibeniku
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.08.2023.
u 08:12

Oboje su prebačeni u KBC Split na pružanje liječničke pomoći, a naknadno je iz bolnice javljeno kako je pješak od zadobivenih ozljeda umro dok su vozaču motocikla utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Devedesetogodišnji pješak smrtno je stradao u prometnoj nesreći jučer predvečer u Makarskoj, izvijestila je u utorak splitska policija. Nesreća se dogodila u 17.30 sati na kolniku Ulice Ante Starčevića u Makarskoj. Očevid je pokazao da je pješak (90) izašao na prometnu traku između parkiranih vozila kako bi prešao kolnik, no prethodno se nije uvjerio može li to napraviti.

U jednom trenutku na njega je naletio motociklist (52) koji ga je oborio na tlo. Oboje su prebačeni u KBC Split na pružanje liječničke pomoći, a naknadno je iz bolnice javljeno kako je pješak od zadobivenih ozljeda umro dok su vozaču motocikla utvrđene lakše tjelesne ozljede.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Da ti se sledi krv u žilama: Uletio u "škarice" kod Sinja i za dlaku izbjegao frontalni sudar

Komentara 1

HO
homofobic
14:45 22.08.2023.

Neki ljudi jednostavno nece umrijeti kada im je vrijeme. Tada ih ili Svevisnji mora zatuci munjom ili jednostavnije pustiti ih blize prometu u Hrvatskoj. To je garantirano smrtonosno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije