Sami ste krivi

Šokantno! N. Bečić: 'Šta imate izlazit' na rivu ako je zaleđena'

'09.09.2010., Split -Izvaredna sjednica gradskog vjeca sa jednom tockom dnevnog reda rjesavanje problrma desa Nevenka Becic Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
08.02.2012.
u 12:14

Dodala je i da su, ako je riječ o starijim građanima, trebali imati djecu koja će im pomoći

– Svi građani koji su izlazili vani, a nisu imali potrebe izlaziti, sami su odgovorni ako im se nešto desilo – izjavila je Nevenka Bečić, predsjednica Gradskog vijeća Splita, na HTV-u o ozlijeđenima na neočišćenim splitskim ulicama - i šokirala mnoge građane svojim izjavama s visoka.

Dodala je i da su, ako je riječ o starijim građanima, trebali imati djecu koja će im pomoći, a ako nemaju djecu, mogli su imati nećake ili susjede s kojima je trebalo graditi dobrosusjedske odnose.

– Djeca su dužna po zakonu voditi brigu o svojim roditeljima – kazala je Bečić i rekla kako nema šanse da građani koji bi se eventualno odlučili tužiti grad Split zbog ozljeda izazvanih neočišćenim ulicama dobiju odštetu na sudu.

– Šta imaju izlazit' na rivu ako je riva zaleđena, ili na Marmontovu, pa nije to jedina ulica u gradu – zaključila je Bečić.

Komentara 388

IS
istima
15:22 08.02.2012.

Hm, nije diplomatski već je \'u sridu\'....... Ma ljudi moji, za vozit auto po snijegu moraš imati zimsku opremu..... piše u zakonu i nitko se ne čudi..... Za hodati po ledu treba također imati \'zimsku opremu\', no , kako toto ne piše u zakonu sad vam je Kerum kriv što ste se polomili...... A i ovo sa djecom..... Kada treba dijelit nekretnine, onda znamo tko su nam rođaci i tko je kome koji nasljedni red, a kada se treba sjetit starih i nemoćnih..... e onda neimam ja vrimena...

ST
sttipe
12:45 08.02.2012.

Ovo nije dostojno komentara....

MI
Milkica
12:35 08.02.2012.

Njoj je život genijalan. Moraš biti sretan kad si tako glup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije