Pročelnik za zdravstvo grada Zagreba skupljao potpise za Bandića u svom uredu

Šostarova savjetnica odbila dati potpis za Bandićevu kandidaturu

Zvonimir Šostar
Sanjin Strukić/Pixsell
14.11.2009.
u 00:38

Pročelnik Zvonimir Šostar jučer nam je priznao da su se potpisi za Bandića doista skupljali u njegovu uredu.

Zvonimir Šostar, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo, izvršio je dosad najgrublji politički pritisak na zaposlenike svog ureda, tvrdi njegova savjetnica Sanja Ožić. Prije nekoliko je dana, naime, na posao došao s listom za prikupljanje potpisa za predsjedničku kandidaturu Milana Bandića i na vrh prazne liste upisao svoje ime, broj osobne iskaznice i potpisao se.

Neviđeni mobbing

Prema njezinim tvrdnjama, predao ju je svojoj tajnici i rekao neka ide dalje po uredu skupljati potpise za Bandića.

– Nisam mogla vjerovati da se takvo što događa u zgradi gradske uprave za radnog vremena. Tajnica je išla od sobe do sobe i jadni ljudi, bojeći se valjda za svoj posao, šutke su potpisivali podršku Milanu Bandiću. Riječ je o neviđenom mobbingu – tvrdi Sanja Ožić. Kaže da je ona odbila dati svoju podršku Milanu Bandiću jer podupire drugog predsjedničkog kandidata, ali je većina njezinih kolegica potpisala podršku.

– Mnoge od njih i mimo svojih uvjerenja jer se najvjerojatnije nisu željele zamjeriti svom šefu. Skandalozno je da Zvonimir Šostar od svojih podređenih na tako grub način traži da mu dokažu lojalnost – kaže S. Ožić.

Pročelnik Zvonimir Šostar jučer nam je priznao da su se potpisi za Bandića doista skupljali u njegovu uredu.

Svi smo mi Milan Bandić

– Priča je malo drukčija. Nikoga ja nisam slao da skuplja potpise za Bandića. U ured mi je došla jedna kolegica, donijela mi papir i upitala me hoću li potpisom podržati Bandića, što sam i učinio. Onda je otišla dalje i svatko tko je želio mogao se potpisati. Nikakve prisile nije bilo – tvrdi Zvonimir Šostar.

Doznali smo da to nije izolirani slučaj jer su se liste za Bandića potpisivale i u Uredu za graditeljstvo i promet koji vodi Davor Jelavić, kao i u Uredu za obrazovanje na čelu kojeg je Ivica Lovrić.

Ključne riječi

Komentara 7

SU
superman
09:14 14.11.2009.

Svojom kandidaturom Milan Bandi(ti)ć vrijeđa i omalovažava biračko tijelo kao što i omalovažava funkciju Predsjednika, unosi nestabilnost i destrukciju. Svojom kandidaturom omalovažava pravnu stečevinu i izruguje se hrvatskom pravosuđu. Zar će svi koji se neće slagati sa njegovom politikom bititi pretučeni i ostavljeni polomljenih nogu?

OB
-obrisani-
13:09 14.11.2009.

Svojom kandidaturom Milan Bandi(ti)ć vrijeđa i omalovažava biračko tijelo kao što i omalovažava funkciju Predsjednika, unosi nestabilnost i destrukciju. Svojom kandidaturom omalovažava pravnu stečevinu i izruguje se hrvatskom pravosuđu. Zar će svi koji se neće slagati sa njegovom politikom biti pretučeni i ostavljeni polomljenih nogu? ....................................................................................... Ako je netko brutalno vrijeđao biračko tijelo i građane u zadnjih 10 godina onda je to svakako Mesić,Bandić je beba za njega,samo je razlika u tome što se o našoj svetoj kravi Mesić ne smije pisati ništa zahvaljujući novinarčićima koji između ostalog pišu i ovaj tekst,umjesto da se detaljnije pozabave \"FIMOM PODRAVKOM, SMS.om,te Mesićevoj ulozi u svemu tome.....Badnić je nužno zlo,dakle u drugom krugu svakako radije biram njega......to dovoljno govori kakvi su nam ostali kandidati koje favoriziraju mediji i zbog kojih su se pioniri novirančići ustrčali ne bi li naštetili najvećem suparniku partije....

RE
respeckt51
02:42 14.11.2009.

Lako je tako skupiti 60000 potpisa. Miroslava TUDJMANA za predsjednika, jedini koji je predstavio svoj program, a dobar je za Hrvatsku. Spasiti Hrvatsku mozemo, imamo priliku, birajuci pametnog, karakternog, cvrstog predsjednika, a to je MIROSLAV TUDJMAN.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije