Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politički triler
Povratak na članak

Rašomon u njemačkom SPD-u, za vratom im puše AfD

Socijaldemokratska partija pala je na povijesni minimum - 16,4%, a radikalni su desničari iz Alternative za Njemačku na 13,2 posto

Komentari 22

GU
Gustirna
09:14 15.02.2018.

Nije mi jasno zasto je za autora afd ekstremna stranka a partije u hrvatskoj koje velicaju genocidnu koljacku komunisticku partiju i kokjaca tita nisu...

VL
NI
Nikomah95
09:14 15.02.2018.

Ekstremno desnog AfD-a? Ne budite smiješni! AfD je jedina DESNA stranka u Njemačkoj. Druga je stvar što je masmedijima svaka državotvorna stranka ekstremna, što pokazuje "tolerantnost" leftarda.

VL
MW
mwerner
09:59 15.02.2018.

Zanimljivo. Mi smo kakti zatucani balkanci, a desnica po razvijenim EU državama ima ogroman porast. Kaj, dojadila im politička korektnost i ljevičarsko silovanje? Fino.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:36 15.02.2018.

ne bi li sa istim naglaskom trebalo gledati na ultraljevičare kao što je spd, kao što mediji gledaju na ultradesničare afd?! ono, očito se radi o krajnjim političkim opcijama, pa ne vidim razloga zašto bi jedne, ljevičare, simpatizirali, dok bi druge, desničare, vrijeđali, omalovažavali i slično. svatko puca na svoje biračko tijelo, želi provoditi politiku koju smatra ispravnom, i to bi trebalo biti isto rangirano.

VL
GE
genex
10:54 15.02.2018.

leftardi su od nekadašnje borbe za radnička prava i socijalu postali najveći zagovaratelji globalizma , koji u svojoj naravi nije ništa drugo nego novi fašizam..borbu za radnička prava i socijalu zamjenili su novim marksizmom kao što su prava pedera i lezbi, transrodnih te promicanje rodne ideologije.kad se tu još doda ekologija dobijemo kompletan sadržaj kojim se bave lijeve stranke u europi.dodatno su uveli da su svi koji ne misle, ili se na slažu s njima, automatski fašisti, a sebi tepaju da su antifašisti.da parafraziram, antifašizam je postao posljednje utočište hulja.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
10:41 15.02.2018.

kad ce vise ovaj NOGOGUZ biti blokiran?

VL
Avatar superhik74
superhik74
15:59 16.02.2018.

Ha, ha, ha...ipak pranje mozga ima svoje granice, unatoc 73 godisnjem pranju mozga Njemci ipak nisu toliko zatupljeni da ne vide tko je pravi patriot a tko bjelosvjetska marioneta koja radi stetu vlastitom narodu. Samo vi nazivajte AfD "ekstremistima", popularnost ce im sve vise i vise rasti jer su se ljudi probudili osim toga ne moze se bas sve cenzurirati na internetu, danas su sredstva komunikacija takva da ipak neke informacije prodju do javnosti.

VL
5S
505.scrtom
12:41 15.02.2018.

Pali su jer su partija a ne stranka..

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
14:13 15.02.2018.

bilo bi dobro razumjeti o cemu se pise kad se vec pise gospodine vitas. ne radi se o dobrovoljnom povlacenju iz politike nego o ostavci koju je schulz bivsi eu parlamentarac dao dok mu je stranka drzala pistolj na sljepocnici. schulz je skoro doslovno izbacen na ulicu. scholz je slicna biljcica koja zajedno s prvim sve radi za superdrzavu eu. oboje bi rado ukinuli njemacku naciju i premjestili njemacku blagajnu u bruxelles. nahles ce dovrsiti posao odnosno unistiti posljednju socialdemokratsku ideju u njemackoj. o ostalom necu pisati. ipak ste vi za to placeni a ne ja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.