Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intrigantnih 17 tema

SPECIJAL VL-a Nije trebala postati kraljica, nikad nije dala intervju. Popravljala je kamione, vozila Hitnu u ratu

09.09.2022.
u 16:43

Večernji list u svom posebnom  subotnjem izdanju objavljuje specijal o životu vladarice koja je obilježila stoljeće. Elizabeta II. preminula je u 97. godini života i bila je figura intrigantnog, neponovljivog puta. O njezinim najvećim tajnama i povijesnim prekretnicama, djetinjstvu i odrastanju naši novinari napisali su 17 intrigantnih tema koje možete čitati u dahu u tiskanom izdanju od subote 9. rujna, ali i u našoj Premium rubrici.

Komentara 4

DU
Deleted user
17:17 09.09.2022.

O pokojnicima sve najbolje, makar bi trebalo navesti neke istinite činjenice koje se protive ovoj općoj, danas, idealiziranoj slici britanskog monarha, kojom su svi poklekli. Primjerice, John Coleman, u "Hijerarhiji zavjerenika: Komitet 300" kaže. "Na čelu Komiteta 300 sjedi engleskaa kraljica i vlada golemom mrežom čvrsto isprepletenih korporacija koje nikada ne plaćaju porez i nisu odgovorne nikome, koje financiraju znanstvene institucije preko zaklada koje zajedničkim aktivnostima potpuno upravljaju našim svakodnevnim životom. Zajedno sa svojim isprepletenim kompanijama, osiguravajućim društvima, bankama, financijskim korporacijama, naftnim kompanijama, novinama, časopisima, radijima i televizijama, taj je golemi aparat zajahao Ameriku i cijeli svijet. Nema nijednog političara u Washingtonu koji tome aparatu, na neki način, ne pripada..."

Avatar alien79
alien79
17:15 09.09.2022.

Libo me racku više za kraljicu

DU
Deleted user
17:10 09.09.2022.

Kakva sad kraljica Elizabeta? Pa budite dosljedni jezičnim preporukama naših nadasve stručnih i mudrih jezičara pa je preimenujte u kraljica Elizabeth!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?