THACI:

'Sporazum moguć ako Srbija odustane od R. Srpske na Kosovu'

hashim thaçi,hašim tači,hashim thaci
Thomas Imo/DPA/PIXSELL
19.03.2013.
u 12:01

SAD očekuje postizanje sporazuma zbog normalizacije odnosa Kosova i Srbije, rekao je Thaci

Nakon razgovora s potpredsjednikom SAD Josephom Bidenom u Rimu, kosovski prenijer Hashim Thaci izjavio je novinarima kako je moguć sporazum Prištine i Beograda ako Srbije odustane od \"stvaranja Republike Srpske\" na Kosovu, javlja agencija Beta. Thaci je dodao kako takav sporazum može biti postignut već sutra u Bruxellesu za kada je zakazana nova runda dijaloga Prištine i Beograda.

Kosovski premijer je dodao kako SAD očekuje postizanje sporazuma zbog normalizacije odnosa Kosova i Srbije, a \"to bi značilo veću stabilnost, mir i perspektivu integracija za dvije zemlje\".

Komentara 5

OB
-obrisani-
20:17 19.03.2013.

Ne samo da prodaje drogu nego je počeo i da je konzumira

TO
tombston
16:52 19.03.2013.

bre sta hoce ovaj albanac taci????? dali smo im pola srbije i jos se buni, mi smo bre hteli i pola hrvatske pa smo bezali iz hrvatske ko kerovi a bome bezali smo i iz kosova-sve im dati ionako ce albanija biti za 50-100 godina do dunava i hrvatske-buduci da bre mi srbi jako volimo amerikance i eu i bezimo u azil.

TO
tombston
16:53 19.03.2013.

bre u celoj pristini ima 40 srba a u drugom najvecem kosovskom gradu celih 4 veli potprecednik vucic na tv beogradu-bre tocno je da im treba dati da rukovode celim kosovom koliko ih je bre ostalo ostali pobegose u azil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije