Nesreća u Vinkovcima

Stanje dječaka s 70 posto opečenog tijela i dalje isto

struja,strujni udar,vagon,zeljeznica,portal (1)
Goran Ferbežar/PIXSELL
29.05.2013.
u 08:45

Liječnici kažu da je stanje stabilno, ali još uvijek je životno ugrožen. U petak će biti podvrgnut prvoj operaciji pa se nadamo da će to značiti početak oporavka - kaže dječakov stric

Vinkovčanin, 11-godišnji dječak iz četvrti Vinkovačko Novo Selo, koje je teško opečen u petak popodne kada se na teretnom željezničkom terminalu u Vinkovcima popeo na teretni vagon i zahvatio dalekovod pod naponom od 25 000 volta, i dalje je u u zagrebačkoj Dječjoj bolnici u Klaićevoj.

Tamo je prevezen odmah nakon što su u vinkovačkoj Županijskoj općoj bolnici ocijenili mu ne mogu pružiti dobru njegu već je to moguće samo u specijaliziranoj bolnici. Dječakov stric nam je rekao kako nema novih informacija u odnosu na ponedjeljak i u stalnom je kontaktu s bratićem, dječakovim ocem, koji je sa suprugom stalno uz sinovljev bolnički krevet.

- Stanje ne nepromijenjeno od jučer kada se lagano probudio iz kome. Za nas sve je važno da stanje, ako za sada nije bolje, barem nije gore nego prije jer nam to ipak budi nadu. Liječnici kažu da je stanje stabilno, ali još uvijek je životno ugrožen. U petak će biti podvrgnut prvoj operaciji pa se nadamo da će to značiti početak oporavka - kaže dječakov stric.

>>\'Dječak je cijeli opečen trčao uz prugu i plakao\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije