s masažerima

Starijoj Riječanki na prijevaru uzela više desetaka tisuća kuna

policija, uhićen
Marko Mrkonjić/Pixsell
08.03.2013.
u 14:21

Pod izlikom da prodaje masažere i druge potrepštine, prevarantica je ušla u stan starije Riječanke i počela je "obrađivati" pa joj je žrtva dala novac

Riječka je policija zbog prijevare kazneno prijavila 39-godišnjakinju iz Pitomače koja je početkom veljače iz stana 88-godišnje Riječanke izašla puna novca koji joj je starija žena dala vjerujući u njenu priču.  

Prevarantica se tako, kažu u policiji, domogla više desetaka tisuća kuna na prijevaru. Pod izlikom da prodaje masažere i druge potrepštine, prevarantica je ušla u stan starije Riječanke i počela je "obrađivati" pa joj je ova dala novac. Tek poslije shvatila je da je bila žrtvom vješte manipulatorice pa je slučaj prijavila policiji koja je ušla u trag prevarantici. No, ovaj, kao i drugi slični slučajevi, očito nisu dovoljno upozorenje građanima, osobito onima starije životne dobi, da u svoje domove ne puštaju nepoznate osobe.

I u četvrtak je policija zaprimila dojavu da je u stanu na Škurinjama prevaren 74-godišnji Riječanin. Muškarac je od nepoznatih ženskih osoba za više stotina kuna kupio masažer da bi nakon njihova odlaska otkrio da je prevaren.

>>Nazivala ih 'veleposlanica' i tražila novčanu pomoć za njihove bližnje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije