Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta od 26 tisuća kuna
Povratak na članak

Zbog računalne prijevare optužena dvojica mladih Splićana

Mladiće se tereti da su od 3. do 31. srpnja 2017. na području Županije splitsko-dalmatinske zajedno i u dogovoru, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi prilikom naplate računa u obrtu za ugostiteljstvo od stranih gostiju došli u posjed njihovih kreditnih kartica

Komentari 2

RI
rightside
19:32 20.03.2018.

a bili su sigurni da rade nesto posebno i nesto sta nitko nece nikad skuzit.))))) tak je to kad se malo radi a puno sjedi pred ekranom i gleda filmove i smislja prevare,,pa zato bi i kazna trebala bit za primjer drugima, znaci primjerna,, cca 5-7god!!

VL
VO
vorda400
09:46 20.03.2018.

I sad će dobiti više zatvora nego Horvatinčić koji je ubio dvoje ljudi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.