Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rad mirovinskih fondova

Što 'mini mirovinska reforma' donosi građanima? Vlada je krenula u izmjenu četiri zakona

21.09.2023.
u 14:30

C fond napravljen je da se članovi zaštite od spekulativnih ulaganja. Sad se inflacijski rizik mijenja tržišnim - nije šija, nego vrat. A danas - sutra može se zaključiti da je C fond bio dobra opcija. Nastao je jer je netko očekivao da će se netko drugi brinuti o inflaciji i monetarnoj politici – kaže Lovrinčević

Komentara 6

Avatar samočitam
samočitam
22:27 21.09.2023.

Jeste provjerili mirovine za kolovoz? Nisu uvećane 8,42% nego za 8,38%? Nose penzići koji su to skužili prigovore u HZMO. Oni kažu: “Je, greška je. Ispravit ćemo i refundirati.” Pa zar svi mi od nas 1.225.000 penzića moramo hodočastiti uu HZMO zbog njihove pogreške?

DU
Deleted user
23:39 21.09.2023.

Opet su penzici na prvom mjestu. Nekaj im treba dati - druge godine su izbori.

OT
otrovnijezik
14:52 21.09.2023.

Idete u izmjenu a ni prošlu niste završili. Što je s obiteljskim mirovinama i njihovim razlikama? Odjednom stalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije