Nazvao ih barbarima

Stožer za obranu Vukovara traži ostavku N. Stazića zbog šovinizma

Leko, Vukovar (1)
Patrik Macek/Pixsell
29.03.2013.
u 22:32

Doveli ste hrvatski narod u takvo stanje da vam je u zadnje vrijeme glavna preokupacija i misija objasniti građanima kako najlakše mogu proglasiti osobni bankrot, poručuju iz Stožera

VUKOVAR - Stožer za obranu hrvatskog Vukovara istup potpredsjednika Sabora RH Nenada Stazića i poručuje da smo navikli na ovakve istupe predstavnika hrvatskih vlasti, u kojima je do sada prednjačio premijer Zoran Milanović, nazivajući Domovinski rat građanskim, nazivajući Hrvatsku slučajnom državom, nazivajući branitelje Vukovara ljudima bez hrabrosti i slično.

Evo, sad smo dočekali i to da konačno i Nenad Stazić skoči na zadnje noge i ode korak dalje nazivajući nas šovinističkim masama, nepismenim neznalicama i suvremenim barbarima, navodi se u današnjem priopćenju Stožera kojim se reagira na izjavu Nenada Stazića na svečanoj sjednici Istarske županije. U priopćenju dalje navode da je očigledno cilj Stazićeve izjave bila isprovocirati reakciju Stožera ali i da u tome nitko neće uspjeti te da oni imaju svoj plan koji realiziraju korak po korak.

- Ovako bezobraznom izjavom Nenad Stazić iskazuje nedvojbeni prezir prema svim hrvatskim braniteljima i hrvatskom narodu koji je podnio golemu žrtvu u Domovinskom ratu. Domovinu smo obranili i stvorili je mi, hrvatski branitelji, hrvatski narod i sirotinja, bez obzira koliko nepismeni i neobrazovani bili. Dali smo je u ruke vama i vama sličnima, koji ste je, ponašajući se kao bahati i pijani milijarderi, do temelja uništili, rasprodali i opljačkali više nego srbo-četnička vojska. Doveli ste hrvatski narod u takvo stanje da vam je u zadnje vrijeme glavna preokupacija i misija objasniti građanima kako najlakše mogu proglasiti osobni bankrot, navodi se u priopćenju Stožera.

Poslije svega pozvali su Stazića da ukoliko ima morala i savjesti da podnese ostavku na mjesto potpredsjednika Sabora RH. Ukoliko ne dođe do toga očekuju od predsjednika Sabora da pokrene određene sankcije protiv Stazića kako bi, kako se navodi, javno se osudio njegov šovinistički istup.

Blog: Gospodine Staziću, domovinu smo obranili i stvorili je mi, hrvatski branitelji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije