Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djelomično je potonuo

Strava na Koraljnom moru: Morski psi napali katamaran na napuhavanje, putnici se jedva izvukli

Morski pas
Pixabay
06.09.2023.
u 09:38

"Mnogo je razloga zašto brodove napadaju morski psi. Međutim, zašto su napali ovaj katamaran, nije jasno",  naveli su iz Australske uprave za pomorsku sigurnost (AMSA).

Trojica muškaraca spašena su iz Koraljnog mora nakon što su morski psi napali njihov katamaran na napuhavanje dug 9 metara. Katamaran je djelomično potonuo, a na njemu su bila dva Rusa i jedan Francuz, u dobi od 28 do 63 godine.

"Mnogo je razloga zašto brodove napadaju morski psi. Međutim, zašto su napali ovaj katamaran, nije jasno",  naveli su iz Australske uprave za pomorsku sigurnost (AMSA), prenosi CNN. U ovom moru i inače obitava velik broj morskih pasa.

Krenuli su na put dug 2200 kilometara, putovali su iz Vanuatua u sjeveroistočni grad Cairns, navodi AMSA. Poziv u pomoć zaprimljen je u srijedu u 1:30 ujutro.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Kao iz noćne more: Morski psi izgrizli katamaran na napuhavanje, trojicu spasili u zadnji čas

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije