Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ MINUTE U MINUTU

Čeka se detaljno izvješće policije o stravi u Bjelovaru: Susjedi kažu da se radi o mirnoj obitelji

Bjelovar: Muškarac ubio jednu ženu, drugu teško ozlijedio pa počinio samoubojstvo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
Autori: vecernji.hr, Hina
19.05.2024.
u 08:16

U subotu ujutro u Izvorskoj ulici u Radničkom naselju u Bjelovaru muškarac je navodno ubio svoju punicu, a suprugu napao nožem i nanio joj teške ozljede. Potom je izvršio samoubojstvo. Stanovnici naselja su u šoku, a mjestom kruže razni detalji stravičnog zločina

Tijek događaja:

7:45 - U subotu oko 10 sati ujutro u Izvorskoj ulici u Radničkom naselju muškarac je navodno ubio svoju punicu, a suprugu napao nožem i nanio joj teške ozljede. Potom je izvršio samoubojstvo. Stanovnici naselja su u šoku, a mjestom kruže razni detalji stravičnog zločina. Iz Centra za socijalnu skrb i policije za Dnevnik.hr su potvrdili da protiv te obitelji nikada nisu postupali, a susjedi navode da se rade o mirnoj obitelji koja nije radila probleme.

U kući u kojoj se dogodilo ubojstvo živjeli su navodno bračni par u 50-im godinama i majka supruge. Policija je odmah provela očevid i vještačenje, no ključan će vjerojatno biti iskaz žene koja se oporavlja u općoj bolnici dr. Anđelko Višić u Bjelovaru.

VIDEO Policija na mjestu strave u Bjelovaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije