Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAT I SESTRA

Stravična nesreća u SAD-u: Pijana vozačica naletjela na rođendansku zabavu, poginulo dvoje djece

US-NEWS-MO-OFFICERS-SHOT-2-KC
Emily Curiel
21.04.2024.
u 10:56

U nesreći su poginuli na mjestu 8-godišnja djevojčica i njezin 5-godišnji brat

Malodobni brat i sestra poginuli su u teškoj nesreći koja se dogodila ove subote u Michiganu, a više od desetak ljudi je ozlijeđeno, nakon što se pijana vozačica zabio u zgradu u kojoj se održavala rođendanska zabava, prenosi CBS. Do nesreće je došlo oko 15 sati u Berlin Townshipu, mjestu nedaleko od Detroita, a vlasti procjenjuju kako je oko 15 osoba ozlijeđeno. 

Šerif okruga Monroe Troy Goodnough rekao je da su 8-godišnja djevojčica i njezin 5-godišnji brat poginuli kada se 66-godišnja žena zabila u zgradu. Proglašeni su mrtvima na mjestu nesreće.

- Prva pomoć pružena je za oko 15 žrtava, uključujući odrasle i djecu - rekao je Goodnough na tiskovnoj konferenciji u subotu navečer.  

Devet drugih osoba, šest odraslih i troje djece, prevezeno je helikopterom ili kolima hitne pomoći u lokalne bolnice s teškim ozljedama ili ozljedama opasnim po život, dodao je šerif. Šerif nije identificirao ženu koja je upravljala vozilom, ali je rekao da je privedena zbog sumnje da je upravljala motornim vozilom u pijanom stanju i uzrokovala smrt.

POVEZANI ČLANCI:

- Vjerojatno će protiv vozačice biti podignute dodatne kaznene prijave - poručio je, dodajući kako je žena surađivala s vlastima. 

Ekipe hitne pomoći cijelu su scenu opisale ''izuzetno kaotičnom'', a emotivno je bilo i za svjedoke i one koji su sudjelovali u nesreći.

.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije