Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOPISIVANJE S JOSIPOM RIMAC

Štromar: Poruke Turudiću su me nasmijale, i meni je pisala 'srce moje', 'dušo moja'

Josipa Rimac i Predrag Štromar
Pixsell
05.02.2024.
u 09:50

Meni je, recimo, na poruku da se smiri zbog nečega, odgovorila – samo me ti možeš smiriti, kazao je Štromar

HNS-ovac Predrag Štromar komentirao je poruke koje je izmjenjivala Josipa Čulina ex Rimac s kandidatom za glavnog državnog odvjetnika Ivanom Turudićem. Kaže kako Turudić i dalje ima njegovu podršku.  

Za Novi list je rekao kako su ga zapravo nasmijale poruke Turudića i Josipe Rimac jer se prisjetio vlastite slične korespondencije s njom, zbog koje je morao dati iskaz istražiteljima USKOK-a.

VEZANI ČLANCI: 

- Glasat ću za Turudića, nisam čuo da je bilo tko promijenio mišljenje nakon ovih poruka. Znate, ona vam je sa svima komunicirala kao s Turudićem. Meni je, recimo, na poruku da se smiri zbog nečega, odgovorila – samo me ti možeš smiriti. Bilo je to u novinama i kada ih je moja supruga ujutro kupila, odmah mi je po povratku s vrata vikala: Predrag! Je li u redu objavom takvih poruka uništavati živote ljudima? - ispričao je Štromar te dodao: 

- Nisam s Josipom uopće bio dobar, a nazivala me u porukama 'srce moje', 'dušo moja'. Jednostavno se tako obraćala ljudima. Ili bi napisala dužnosniku da će ga, ako joj nešto ne napravi, 'popapati mrak'. Čak i da će šef, misleći na Plenkovića, saznati ako joj se nešto ne potpiše do devet ujutro. Ona je na taj način samo iskorištavala jadne ljude, blefirala je.

VIDEO Sandra Benčić komentirala može li Ivan Turudić postati glavni državni odvjetnik

Komentara 17

DU
Deleted user
11:26 05.02.2024.

Izborom Turudića nema drugog mandata za Milanovića, sve drugo ima pod kontrolom !!

TA
takoje
10:51 05.02.2024.

nije ona blefirala, ona je ucjenjivala

VR
vruljica
11:48 05.02.2024.

A i ovaj Štromar za uzrigat se. Jedan u nizu alpinista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije