Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HZMO JAVLJA
Povratak na članak

Kreće isplata: Više od 6800 korisnika primit će nacionalnu naknadu

Pravo na nacionalnu naknadu za starije osobe može ostvariti hrvatski državljanin koji je navršio 65 godina života, s prebivalištem na području Hrvatske u neprekidnom trajanju od 20 godina neposredno prije podnošenja zahtjeva za ostvarivanje prava.

Komentari 2

MA
malosutra12
14:59 16.08.2023.

Ogroman novac se isplaćuje raznim grupacijama po raznim osnovama koje nisu ništa privredile u životu ili primaju daleko veću mirovinu od onog što su uplatili u mirovinski fond sa malim radnim stažom.

VL
JE
Jegermeister
16:38 16.08.2023.

Šta je sa parazitima koji su u mirovini već 80 godina? Onima koji su iz vrtića otišli ravno u mirovinu? Milioni eura mjesečno mi izdvajamo za te ljenčine koje nikada nisu uplatile niti jednu kunu (dinar, euro) u državni proračun a već gotovo 80 godina sisaju državni proračun.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.