Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavljanje knjige Tomislava Krasneca
Povratak na članak

'Svađe Milanovića i Plenkovića su kao grupna terapija gdje smo mi psihoterapeuti'

U prepunoj knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu predstavljeno je novo hit izdanje Večernjeg lista

Komentari 3

AD
adokrmpot
08:09 20.04.2024.

pročitao sam naslov i to mi je bilo dovoljno.to stalno nametanje priče o svađi dvojice gdje su obojica jednako krivi.a što bi trebao Plenković raditi kada Milanović iz svih oružja napada sve koji se sa njim ne slažu i pri tome vrijeđa ?

VL
GR
Groteska
12:49 20.04.2024.

Zašto svi govore o svađama Milanovića i Plenkovića? Radi se samo o Milanovićevom nasrtaju na sve što hoda i gmiže, a njemu se ne klanja. Kad Plenković odgovori onda su to svađe. Što bi trebao, uvijek šutjeti i složiti se tim da je lopov, lopovski kum, plenkošenko, sin mame lekarke itd.Ne ostaje dužan, istina, ali i to je pokušao, bez rezultata

VL
VS
vrbe.sadim
07:19 20.04.2024.

Dobra roba prodaje se sama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.