Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stavovi o eutanaziji
Povratak na članak

‘Svaki se bolesnik bori za samo još jedan dan života’

Eutanazija je uvijek pogrešna, kaže papa Franjo, no dodaje da se ona razlikuje od uskraćivanja pretjeranih ili neprikladnih medicinskih postupaka

Komentari 1

NO
nogogaz
08:43 20.11.2017.

Pa mi smo prava vjerska država. Nalik islamskoj državi. Sve gledamo preko biblije i vrhovnog komandanta vjerskih " nauka". Islam i židovi imaju istog boga ko i tako nema velike razlike. Mi imamo jednog boga koji je sastavljen apsolutno iziz ljudskih pozitivnih osobina koje tribaju malom homo sapiensu a sa druge strane imamo vraga koji mu je apsolutni antipod.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.