Tajni popis

Svi predsjednici iz regije dolaze na proslavu ulaska Hrvatske u EU

eksplozija (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
11.06.2013.
u 18:29

Iako nije potvrđeno, očekuje se kako u Zagreb na proslavu doći i najmoćnija osoba u Europi, njemačka kancelarka Angela Merkel

Dok u Vladi i dalje u tajnosti drže popis državnika zemalja Europske unije koji će biti naši gosti 30. lipnja na proslavi ulaska Hrvatske u EU, iz Ureda predsjednika Ive Josipovića novinarima su potvrdili da će na proslavu stići svi predsjednici zemalja u regiji – Slovenije, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova, Albanije te članovi predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Čelnici spomenutih zemalja bit će i gosti predsjednika Ive Josipovića 1. srpnja na doručku. Predsjednici će razgovarati o suradnji u regiji i, naravno, o politici proširenja Europske unije nakon što je Hrvatska postala 28. članica. Iako nam u Vladi to ne žele potvrditi, očekuje se da će u Zagreb na proslavu doći i najmoćnija osoba u Europi, njemačka kancelarka Angela Merkel.

>>Ulazak u EU – najveći skup državnika u hrvatskoj povijesti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije