Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOSTA JE STATUSA QUO'

Svi za Scholzov 'Njemački pakt' spasa, ali traže strožu migracijsku politiku

08.09.2023.
u 15:46

Predvodnik Kršćansko-socijalne unije u Bundestagu Dobrindt obećao je podršku, ali je zatražio mjere za sprečavanje ilegalnog useljavanja

Komentara 16

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
16:01 08.09.2023.

Jedina normalna stranka koja ima razumne stavove po pitanju objektivnih problema koje muče Nijemce je AfD. Uopće prozivati tu stranku za išta je bedastoća. To je nekakva normalna umjerena stranka desnog centra koja ima mainstream stavove od prije 20 godina prije nego što je svijet poludio.

EB
EBERT
18:09 08.09.2023.

Ta koalicija Semafor unistiti ce Njemacku ekonomiju.Duboko su vec otisli. Nadam se da ih rijese sto prije. Njemacka jos nikada nije imala takvu stetnu vladu kao sto je sadsnja.

KI
kiselovrhnje
17:00 08.09.2023.

Pisite nesto o gradonacelniku New Yorka, clanu Demokrata, inace donedavno velikom poborniku masovne migracije. Da vidimo kako tolerantni demokrati brzo okrenu plocu kada migranti preplave gradove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije