Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Svjedočimo nedostatku empatije, mudrosti i nadasve kršćanstva

07.01.2024. u 12:32

Uzrok hejta prema strancima ne treba tražiti na ulici, nego u političkim institucijama, a nisu nevini ni neki klerici

Komentara 25

Avatar Crni labud
Crni labud
13:45 07.01.2024.

Najbolje su mi ove ucjene kršćanstvom tipa ako ti Azijat nije bližnji više nego tvoj rođeni sunarodnjak onda nisi kršćanin. Ma nemoj! Te vaše postkršćanske inverzije prodajite nekom drugom.

Avatar Julbriner
Julbriner
14:41 07.01.2024.

Asti sto a da mi idemo ća a oni NEK se smjeste u Milasovu kuću .Neće moći

MA
majeltomoguce
14:56 07.01.2024.

Gledajte, ja te ljude poštujem više nego naše! Treba preći par tisuća km i raditi za minimalac u RH - kapa do poda! Ali dopustite da izrazim svoju šokiranost kad sam sa ženom i djecom prošetao centrom zagreba 25.12. oko 14h! Od Glavnog kolodvora do Trga 70% ljudi je bilo iz 3. zemalja! Oprostite meni je to šokantno i dozvolite mi da se tako osjećam a da me ne zovete raznoraznim pridjevima kako je to postalo normalno u RH kada netko kaže nešto kontra mišljenja medija o bilo kojoj temi! Ako vi imate pravo na nesmetano mišljenje, moram to imatii ja ma koliko to Vama bilo šokantno! A ovdje na Večernjaku čim netko napiše nešto konta - brišu se komentari! Sramotno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije