Otežan promet

Teška nesreća na A1: Četvero ozlijeđenih u sudaru dva auta

prometna Dalmatina (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
13.03.2013.
u 13:24

Jedna osoba teže je ozlijeđena, ostale tri lakše. Svi su zbrinuti na Hitnom kirurškom prijmu splitskog KBC-a.

Četiri su osobe ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko podneva na Dalmatini 10-ak kilometara od Dugopolja prema Zagrebu.

Jedna osoba teže je ozlijeđena, ostale tri lakše. Svi su zbrinuti na Hitnom kirurškom prijmu splitskog KBC-a. U sudaru su sudjelovala dva automobila, a nesreća se najvjerojatnije dogodila zbog neprilagođene brzine vremenskim uvjetima.

Navodno je u trenutku nesreće padala jaka tuča i vidljivost je bila iznimno loša. Zbog očevida nakon nesreće na autocesti A1, između čvora Dugopolje i Vučevica, u smjeru Zagreba vozilo se otežano.

>>Na opasnom križanju stradalo dvoje pješaka – traže se očevici

Komentara 4

DU
Deleted user
16:21 13.03.2013.

Uzrok sudara nije tuča već brzina. Ludjak do ludjaka za volanom. Tuči nemreš zabraniti da pada ali zato moš smanjiti brzinu..ali...ne..

JA
japa
21:57 13.03.2013.

Tako je to kad se budala doćepa mercedesa..........

TO
Toni50
23:32 13.03.2013.

opet neke ilustracije nesreće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije