Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već mjesec i pol dana
Povratak na članak

Tijelo malene Danke još nije nađeno: Sumnja se da samo jedan čovjek zna gdje je

Do sada je ispitano 17 svjedoka, a Tužiteljstvo iz Zaječara naložilo je vještačenje GPS uređaja iz službenog vozila Vodovoda kako bi se utvrdila trasa kretanja

Komentari 2

BE
bendzola
14:36 09.05.2024.

A tijela još 1.180 nestalih iz Domovinskog rata...? Jel netko pita za njih?

VL
V0
Vlaskoulicanec4.0
13:39 13.05.2024.

Ajmo redom: -mlatili su ih dok ne "priznaju" -jednoga u umlatili a bez da je "priznao" -nema apsolutno nikakvih dokaza za to ljudi imaju išta sa nestankom djevojčice -nema apsolutno nikakvih tragova u autu da je mala nikada bila uu njemu vožena -nema apsolutno nikakvih dokaza da je mala uopće ubijena I to nikome ne smrdi???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.