Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK U SPLITU
Povratak na članak

Todorić i Kerum zainteresirani za kupnju Dalmacijavina

Za kupnju Dalmacijavina zainteresirani su Ivica Todorić, Željko Kerum i jedna tvrtka iz Lovrana, a Todorića zanima i viški Vinogradar.

Komentari 4

LI
lija11
14:47 17.03.2010.

Ajme čuda ko kupuje u Hrvatskoj, vidi ti ovog malog gradonačelnika i on ko Bandić ima love!!!!

VL
OB
-obrisani-
13:44 17.03.2010.

Agrokor je već kupio Kerum trgovački lanac pa nije razvidno nastupaju li sad zajedno ili odvojeno u pregovorima za kupnju Dalmacijavina.

VL
OB
-obrisani-
14:28 17.03.2010.

kupuj te i neka radi .Mislim da kerum njusi tu prostor jer je na atraktivnom mistu

VL
HS
H.S.S.-Seljacka Buna
13:40 18.03.2010.

Todoric i Kerum zainterersirani za kupovinu Dalmacijavino a tko financira to ! Pitanje je od kuda Kapital ili bolje tko to bude financirao a isto tako otplacivao tu financiju . Cudno svi su u krizi a namjerava se kupovina asu u krizi a namjerava se kupovina a od kuda dolazi financija ?. Todoric i Kerum nam po izgledu glume nekog velikog bogatasa koji imaju velike zalihe dabi mogli kupovati sve dabi bili jaci po kapitalu ali mi moramo prije vidjeti dokaze dasu taj kapital zaradili na pravilan nacin od samoga pocetka njihove karijere jer nam je poznato da iz propale Hrvatske po zakonu nije mogao biti nitko toliko bogati dabi mogao kupovati te velike posjede i nekretnine koje oni posjedjuju dana bez zahtjeva dokaza stecenosti tog kapitala. Zalosno Braca Hrvati dasi dozvolimo danas ovakovi danas rade siromasne a sebe bogate. Dali se itko u toj Hrvatskoj zauzeo protiv te korupcije koja se dogodila u Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.